субота, 17 жовтня 2015 02:35

У Львові викладачка одного з вишів побила поліцейських за відмову відвезти її додому

У Львові викладачка одного з вишів побила поліцейських за відмову відвезти її додому
фото прес-служби патрульної поліції Львова

У Львові в районному відділенні міліції жінка, яка прийшла із заявою про крадіжку телефону, напала на співробітників правоохоронних органів, повідомляє Zaxid.net.

За інформацією видання, жінка прийшла у відділення пізно ввечері, щоб написати заяву про крадіжку. Після, пославшись на неможливість доїхати до свого будинку за 7 гривень, що залишилися у неї, вона вимагала від співробітників відвезти її додому.

В районі 3-ї години ночі до міліцейського відділення приїхала патрульна поліція. Мешканка Львова, побачивши їх, з тією ж вимогою звернулася до них. Наголошується, що при цьому вона кричала про те, що є викладачем.

Видання повідомляє, що одному з патрульних жінка роздряпала обличчя, через що правоохоронці були змушені одягти на неї наручники. Тим не менш, навіть перебуваючи в такому положенні, вона вдарила головою в обличчя іншого патрульного, розбивши йому губу.

Поліцейські викликали "швидку", для того, щоб жінку забрали до психіатричної лікарні. Є інформація, що вона працює викладачем фізичної культури - її фото розміщено на сайті одного з коледжів міста. У навчальному закладі цю інформацію спростували.

Нагадаємо, раніше кандидат у депутати Одеської міської ради від партії "Солідарність" Дмитро Шманов облаяв поліцейських. Після скандального інциденту з поліцією його вигнали з партії.

Зараз ви читаєте новину «У Львові викладачка одного з вишів побила поліцейських за відмову відвезти її додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути