четвер, 10 січня 2019 18:10

Поліцейські крали пальне з вантажівок

Поліцейські крали пальне з вантажівок
Миколаївські правоохоронці викрадали пальне з вантажівок на автодорогах Миколаївської, Кіровоградської та Одеської областей України. Фото - mk.npu.gov.ua

Миколаївські правоохоронці викрадали пальне з вантажівок на автодорогах Миколаївської, Кіровоградської та Одеської областей України.

Поцуплене збували водіям, а дохід ділили між собою, повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївщини.

Організатором виявився 29-річний працівник Первомайського відділу миколаївської поліції. Двоє з трьох його спільників – колишні співробітники міліції. Зловмисників затримали завдяки спільним діям внутрішньої безпеки НПУ, ГУНП Миколаївщини, слідчих ДБР та прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї спустошували банківські картки: до банди входив поліцейський

"Далекобійники, які зупинялися на ніч на узбіччі доріг "Ульянівка-Миколаїв", "Київ-Одеса" у Миколаївській, Кіровоградській та Одеській областях почали звертатися до поліції із заявами про крадіжки пального з їхніх автомобілів. Під час перевірки інформації з'ясувалося, що до злочинної діяльності причетні співробітники правоохоронних органів", - йдеться в повідомлення.

Департамент внутрішньої безпеки встановив, що злочинна група причетна до щонайменше 10 крадіжок.

У результаті проведених санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили речові докази: радіостанцію, помпу для відкачування пального, балаклави, каністри, 370 літрів дизельного палива та два автомобілі.

На Волині правоохоронці викрили міжрегіональну організовану групу злочинців, які викрадали нафтопродукти із нафтопроводів. До складу озброєної групи входили майже 25 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські крали пальне з вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути