понеділок, 21 жовтня 2013 12:00

Покинуту на трасі під Києвом 2-річну Катю поки нікому не віддадуть

Покинуту на трасі під Києвом 2-річну Катю поки нікому не віддадуть
Фото: Gazeta.ua

Мати залишеної на зупинці 2-річної Каті знову втекла. Її поселили в муніципальну нічліжку, але в суботу вранці вона звідти зникла в невідомому напрямку. Ні в Будинку маляти, ні на трасі, де підробляла жрицею кохання, Олена Коржук не з'являлася.

Бездомного Олександра Зеленку знайшли біля огорожі кладовища. Він зізнався - білої машини, з якої виставили дівчинку, не було - її він придумав, щоб якось захистити саму Олену. А ось дитину дійсно підібрав на зупинці. "Скажу чесно, не було жодної машини. Це я придумав, щоб у дівчаток проблем не виникло. Альона поїхала зі своїм хахалем Дімою в неділю, а в понеділок дитину на зупинку привезла її подруга Іра. Сказала - не знаю, що робити з Катрусею, і залишила її. Я б ніколи в житті не заподіяв шкоди дитині, хоча зараз пишуть, ніби я її хотів продати. Я з нею провів майже добу і в колл-центр МВС я теж дзвонив. Охоронці по телевізору казали, що це вони врятували дитину. Напевно, просто хочуть слави. А Іра з Оленою - на свободі, їм же зараз стаття світить. Тому і вішають на мене всіх собак", - запевняє Зеленка. У нього вже є цілий мішок нового одягу - його привезли за порятунку дівчинки небайдужі кияни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна матір 2-річної дівчинки з Чабанів спробувала забрати її з дитбудинку

Тато Каті, Євген, досі збирається в Київ, всі документи Олени і Каті знаходяться у нього. А бабуся Надія Стогній сподівається, що дитину віддадуть саме їй. Сама Олена не бажає віддавати дитину своїй мамі - вона на неї ображена за нещасну любов. "Я в 16 років закохалася і хотіла вийти заміж, а батьки мені не дали, а невдовзі хлопець загинув. Я ненавиджу її за це. І кинула вона мене, поїхала до сестри допомагати, а не мені", - каже Олена. До заміжжя вона працювала дояркою, закінчила тільки 9 класів школи.

Сама Катюша в дитбудинку почуває себе добре. "Вона любить кататися на конячці, ганяє на велосипеді, сміється. Судячи з усього, вперше у нас побачила котлети. Маму не згадує", - говорить директор Наталія Власенко. За її словами, зараз дівчинку нікому не віддадуть - немає документів. З мамою будуть вести роботу, а якщо вона не одумається, то можуть позбавити прав і віддати дитину на всиновлення.

Зараз ви читаєте новину «Покинуту на трасі під Києвом 2-річну Катю поки нікому не віддадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути