середа, 21 серпня 2019 19:43

Погрожували розправою - кияни грабували елітні квартири

Затримали киян, які грабували елітні квартири.

Вони намагалися втекти у різні місця країни. У затриманні банди брали участь працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, спецпідрозділ КОРД, бійці полку поліції особливого призначення та слідчі-детективи, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Озброєна організована банда нападала на елітні помешкання громадян Київщини та інших регіонів. Погрожуючи власникам фізичною розправою, вони виносили гроші, сейфи з коштовностями, дорогоцінні речі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання зловмисників. Виявили та вилучили зброю, вибухівку та частково награбоване майна. Арештували автівку, на якій пересувались зловмисники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожий прострелив жінці ногу

Поліцією відкрито кримінальне провадження. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 15 років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманим чоловікам.

Сьогодні вночі в Дарницькому районі Києва озброєний рушницею зловмисник пограбував офіс депутата. Утім, його зупинила охорона. Під час затримання він отримав кулю в обличчя, повідомляє Інформатор.

Зараз ви читаєте новину «Погрожували розправою - кияни грабували елітні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути