пʼятниця, 09 серпня 2019 10:32

Пограбували офіс депутата - злодія підстрелили

Пограбували офіс депутата - злодія підстрелили
informator Київ: підстрелили злодія, який пограбував офіс депутата

Сьогодні вночі в Дарницькому районі Києва озброєний рушницею зловмисник пограбував офіс депутата. Утім, його зупинила охорона.

Під час затримання він отримав кулю в обличчя, повідомляє Інформатор.

Інцидент стався на вулиці Бориспільській, 34.

Грабіжник заліз через вікно, виніс гроші з сейфа і, відкривши двері зсередини, вийшов на вулицю. Однак там зустрівся віч-на-віч з охороною, яка прибула після спрацьовування сигналізації.

У руках грабіжника була мисливська рушниця, яку він направив на опонента. Представник охоронної фірми зробив попереджувальний постріл у повітря, але, усвідомивши, що грабіжник ось-ось вистрілить, відкрив вогонь першим. Одна гумова куля потрапила у стіну будинку, а друга - у щоку зловмисникові.

Незабаром на місце підбігли перші патрулі поліції та затримали озброєного чоловіка. У нього в сумці вони знайшли близько 50 патронів для рушниці, кілька балаклав і вкрадені з офісу гроші. Затриманому надали допомогу лікарі та забрали до лікарні під конвоєм. Відомо, що він кілька місяців тому вийшов із місць позбавлення волі. Подробиці події встановлюють правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехожий прострелив жінці ногу

16 липня в Одесі затримали зловмисника, який намагався вкрасти військово-технічне майно зенітного ракетного дивізіону. Строковик змушений був застосувати зброю щодо злодія

Після попереджувального пострілу в повітря один із військових вистрілив із автомата АК-74 зловмиснику в ногу. Під час затримання у чоловіка, крім балончика зі сльозогінним газом, був інструмент для відкриття контейнера, засоби радіозв'язку та сумки для перенесення краденого. Встановлено, що зловмисник діє не один - група з 3-х осіб очікувала його в автомобілі, їх затримати не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Пограбували офіс депутата - злодія підстрелили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути