вівторок, 16 липня 2013 09:29

Подробиці звірячого вбивства дніпропетровських інкасаторів: у кожного вистрілили по 4 рази

Подробиці звірячого вбивства дніпропетровських інкасаторів: у кожного вистрілили по 4 рази
Інкасаторський автомобіль "Форд" завантажився грошима у Саксаганському районі Кривого Рогу. Фото: mvs.gov.ua

Встигли тільки поховати загиблих в результаті нападу на інкасаторську машину в Миколаєві, як на Дніпропетровщині знайшли убитими працівників інкасаторської служби, пише Сегодня.

У міліції відзначають, що людей убили з особливою жорстокістю. Також у них викрали 500 тисяч гривень.

"Інкасаторський автомобіль "Форд" завантажився грошима у Саксаганському районі Кривого Рогу і прямував в місто Апостолове на Дніпропетровщині. У тілах загиблих інкасатора і водія по 4 поранення, обом було близько 40 років", - розповіли міліціонери.

У справі вже є підозрюваний. Його оголосили у розшук, повідомив голова Дніпропетровської облміліції Віктор Бабенко. У відомстві пообіцяли нагороду в 10 000 грн кожному, хто допоможе слідству дізнатися місцезнаходження розшукуваного.

"Це колега убитих Олег Калюжний - чоловік під два метри зростом, міцної статури. Стверджувати, що саме він розстріляв інкасаторів поки не можна, хоча Калюжний - основний підозрюваний. У розшук його оголосили для того, щоб затримати і розпитати про обставини події. Просимо громадян бути гранично обережними: при собі він може мати два бойових пістолети", - повідомили в прес-центрі дніпропетровського облУВС.

У міліції розповіли, що інкасатори - співробітники відомчої інкасації банку. Ніякого відношення до правоохоронних органів не мають, отже це "звичайні цивільні люди". Відповідно, у них не може бути надійних спецзасобів захисту.

Зараз ви читаєте новину «Подробиці звірячого вбивства дніпропетровських інкасаторів: у кожного вистрілили по 4 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути