четвер, 11 серпня 2011 09:50

Податківці Луганська знайшли "конверт" з щомісячним обігом в 10 млн. гривень

Податківці Луганська знайшли "конверт" з щомісячним обігом в 10 млн. гривень

Співробітниками головного відділу податкової міліції м. Луганська припинена діяльність конвертаційного центру, через розрахункові рахунки якого щомісячно проходили більше 10 млн. грн.

Про це повідомили у головному відділі податкової міліції м. Луганська.

Зловмисники, котрі входили до складу конвертаційного центру, за певний відсоток, сприяли посадовим особам легальних підприємницьких структур ухилятися від сплати податків.

Як з'ясували співробітники податкової міліції, злочинною групою імітувалася бурхлива фінансово-господарська діяльність, були створені фірми як "фіктивні", так і "буферні", через які, підприємства документально оформляли операції купівлі-продажу товарів.

Це дозволяло клієнтам безпідставно формувати податковий кредит і мінімізувати свої податкові зобов'язання зі сплати податку на додану вартість та податку на прибуток.

Кошти, перераховані за нібито поставлені товари, переводилися в готівку і передавалися посадовим особам цих підприємств, що отримували від цього користь.

Діяльність центру припинено. Накладено арешти на розрахункові рахунки підприємств на загальну суму близько 900 тис. грн. Вилучено готівку, документи та оргтехніку.

Перевірки тривають.

Зараз ви читаєте новину «Податківці Луганська знайшли "конверт" з щомісячним обігом в 10 млн. гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути