Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 15:57

Побиття Семеніхіна: до Конотопа відправили посилену групу Нацполіції

Побиття Семеніхіна: до Конотопа відправили посилену групу Нацполіції
У м. Конотопі Сумської області жорстоко побили екс-мера Артема Семеніхіна. Він у важкому стані. Фото - Facebook Олени Сердюк

Для розслідування нападу на кандидата у нардепи, екс-мера Артема Семініхіна до Конотопу направили посилену групу з керівництва Нацполіції.

Відповідний наказ підписав голова Нацполіції Сергій Князєв, повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

Як зазначається, до складу посиленої слідчо-оперативної групи увійшли керівники Департаменту карного розшуку, Головного слідчого управління, а також інших необхідних підрозділів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство депутата: суд виніс вироки 2 підозрюваним

За словами першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, група займатиметься організацією всебічного та оперативного розслідування нападу.

"Ви маєте за хвилинами відтворити події того вечора. Ваше завдання – організація проведення оперативно-розшукових заходів із метою встановлення осіб, причетних до завдання тяжких тілесних ушкоджень потерпілому", – заявив він.

Екс-мера Конотопа та кандидата у депутати Артема Семеніхіна ледь не до смерті побили у ніч проти 27 червня. Знайомі стверджують, його намагались вбити через те, що чоловік балотується у народні депутати у 160 виборчому окрузі.

Зараз ви читаєте новину «Побиття Семеніхіна: до Конотопа відправили посилену групу Нацполіції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути