Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 09:22

Кандидата в нардепи побили: чоловік у реанімації

Кандидата в нардепи побили: чоловік у реанімації
У м. Конотопі Сумської області жорстоко побили екс-мера Артема Семеніхіна. Він у важкому стані в реанімації. Фото - Facebook Олени Сердюк

У м. Конотопі Сумської області жорстоко побили екс-мера Артема Семеніхіна.

Напад стався о 1 годині ночі 27 червня, коли він повертався додому, повідомляє Мар'яна Божок у Facebook.

Знайомі стверджують, його намагались вбити через те, що чоловік балотується у народні депутати по 160 виборчому окрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зловили неповнолітніх, які нападали на людей

Депутат Сумської обласної ради Олена Сердюк заявила, що підозрює у нападі на Семеніхіна народного депутата України Ігоря Молотка.

Про те, що замах замовив основний опонент Семеніхіна - народний депутат "Волі народу" Ігор Молоток, який також балотується по цьому округу , стверджує і мер Глухова Мішель Терещенко.

"Молоток вдався до таких методів, бо не очікував, що Семеніхін буде висуватися. Артем подав документи в останній момент. інакше він просто б виставив технічних кандидатів, які б мали розділити електорат Семеніхіна - так само як зробив Деркач проти мене на 159 окрузі, виставив з десяток "демократичних та "незалежних" кандидатів, щоб максимально відтягнути у мене голоси, розділив патріотично налаштований електорат", - написав Терещенко у Facebook.

Потерпілий у важкому стані в реанімації. Поліцейські кваліфікували подію як "замах на вбивство" і вже відкрили кримінальне провадження.

Ігор Семеніхін був причетний до низки скандалів та виступав проти проросійських сил в Україні. Також він закликав не купувати продукцію корпорації "Рошен" та критикував владу часів Петра Порошенка.

У місті Василівка на Запоріжжі група людей жорстоко побила 2-х поліцейських. Вони отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей і внутрішніх органів.

Зараз ви читаєте новину «Кандидата в нардепи побили: чоловік у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути