Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 16:18

Після скандалу з "тєлячєй мовой" даїшників змусять вчити закони та етику

Після скандалу з "тєлячєй мовой" даїшників змусять вчити закони та етику

Сьогодні, 27 січня, заступник міністра внутрішніх справ генерал-майор міліції Віктор Ратушняк підписав вказівку про вдосконалення взаємовідносин працівників Державтоінспекції МВС України з учасниками дорожнього руху.

Як повідомили в Департаменті ДАІ, вказівку підписано з метою недопущення порушень законодавства та підвищення суспільної довіри до органів внутрішніх справ.

Цим документом, зокрема, передбачено організацію проведення в системі службової підготовки підрозділів Державтоінспекції додаткових занять з вивчення законів України та інших нормативних актів.

Також під час проведення інструктажів з особовим складом підрозділів ДАІ МВС перед заступанням на службу в обов'язковому порядку керівники звертатимуть увагу на необхідність справедливого, уважного, доброзичливого, неупередженого ставлення до громадян, не допускаючи при цьому жодних проявів дискримінації на будь-якому ґрунті: статевому, расовому, віковому, мовному, релігійному та ін.

Раніше інспектор Одеського міськДАІ Швець при виконанні своїх службових обов`язків відмовився спілкуватися державною мовою з водієм приватного автомобіля, заявивши: "Не розумію тєлячої мови".

Сьогодні прес-служба Департаменту ДАІ МВС повідомила, що працівника ДАІ Одеси Олександра Швеця звільнено з органів внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Після скандалу з "тєлячєй мовой" даїшників змусять вчити закони та етику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути