четвер, 15 серпня 2019 16:46

Підозрюваного в убивстві Діани Хріненко взяли під варту: як це було

Підозрюваного в убивстві Діани Хріненко взяли під варту: як це було
Миколу Середницького із Трепівки Знам'янського району Кіровоградщини арештували на 60 діб без права на заставу. Його підозрюють у вбивстві 16-річної Діани Хріненко із села Суботці 24 серпня торік. Фото - gre4ka.info

27-річного Миколу Середницького із Трепівки Знам'янського району Кіровоградщини арештували на 60 діб без права на заставу. Таке рішення виніс сьогодні, 15 серпня, Ленінський районний суд Кропивницького.

Середницького підозрюють у вбивстві 16-річної Діани Хріненко із села Суботці 24 серпня торік.

Чоловік у суді всі звинувачення відкидав. Казав, що має алібі. Його адвокат Олександр Урсаленко наполягав, що підстави для арешту взагалі відсутні. Оскільки ніхто не показав належних доказів його причетності, окрім довідки пересування, складеної за допомогою мобільного телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про ймовірного вбивцю 16-річної Діани Хріненко

Однак прокуратура наполягала на триманні під вартою. Оскільки підозрюваний може переховуватися. А також раніше мав судимість за незаконне заволодіння авто, за словами прокурора Миколи Вдовиченка.

"У авто, яким користувався підозрюваний, знайшли сліди крові вбитої. Предмет убивства досі не встановлений і не знайдений. Підозрюваний переховувася у Польщі. 13 серпня його затримали польські поліцейські за адміністративне правопорушення і депортували з країни, де він працював нелегально", - сказав прокурор.

Тож Середницький пробуде під вартою до 13 жовтня 2019-го. Мати вбитої дівчини таке рішення суду зустріла оплесками. Адвокат підозрюваного подаватиме апеляцію.

Якщо провину Миколи Середницького доведуть, можуть ув'язнити на 15 років.

Микола Середницький виїхав у Польщу за 5 днів після зникнення дівчини, 30 серпня торік. 1,5 місяці тому поліція встановила його можливу причетність до злочину.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в убивстві Діани Хріненко взяли під варту: як це було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути