Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2019 16:08

Підозрюваний у вбивстві Діани Хріненко просився на волю

Підозрюваний у вбивстві Діани Хріненко просився на волю
Миколу Середницького підозрюють у вбивстві 16-річної Діани Хріненко із села Суботці на Кіровоградщині. Фото - Facebook Миколи Середницького

21 серпня Кропивницький апеляційний суд залишив під вартою 27-річного Миколу Середницького. Його підозрюють у вбивстві школярки 16-річної Діани Хріненко із села Суботці Знам'янського району.

Адвокат підозрюваного Олександр Урсаленко наполягав, що його клієнта затримали безпідставно. Хотів, аби прокурор пояснив 13 фактів, які можуть слугувати доказом вчинення злочину Середницьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Діани Хріненко: слідчі відтворили події фатальної ночі

Однак апеляційний суд залишив рішення суду першої інстанції без змін. Касаційному оскарженню воно не підлягає.

Діана Хріненко зникла у ніч на 25 серпня торік. Пішла на свято до Дня Незалежності й не повернулася. Дорогою додому розмовляла телефоном зі своїм хлопцем. Встигла сказати, що в неї з голови йде кров. Уранці рідні знайшли за 300 м від дому її розбитий телефон і краплі крові, що вели до траси. 26 березня під час польових робіт поблизу села Нова Поляна знайшли людські останки. Те, що вони належать Діані, підтвердили 3 експертизи. 15 серпня Ленінський райсуд Кропивницького арештував Миколу Середницького із села Новотрепівка Знам'янського району. На його слід поліція вийшла півтора місяця тому. Ховався в Польщі. 13 серпня там його затримали тамтешні правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві Діани Хріненко просився на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути