понеділок, 02 листопада 2020 18:20

Підліток підпалив школу й пограбував кіоск із вуличною іжею

Підліток підпалив школу й пограбував кіоск із вуличною іжею
В Очакові Миколаївської області підліток обікрав магазин та свою школу, потім підпаливши її. Його викрили на крадіжці виручки з кіоску Фото: mk.npu.gov.ua

В Очакові Миколаївської області підліток обікрав кіоск та свою школу, потім підпалив її. Його викрили на крадіжці виручки з кіоску.

"1 листопада вночі із заявою до поліції Очакова звернулася місцевий підприємець і повідомила про викрадення грошей з її ларька на вул. Спаській. Переглянувши встановлені в місті камери відеоспостереження, правоохоронці побачили відомого їм фігуранта", — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток напав із ножем на медиків "швидкої" і пограбував

16-річний підліток є підсудним у низці майнових злочинів. Загалом на його рахунку майже15 крадіжок і викрадень. Хлопець віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі та забрав 3 тис. грн виручки.

Підлітка викликали до відділу поліції, куди він прийшов із бабусею. За крадіжку з проникненням йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

У Малиновському районі Одеси 17-річний хлопець допоміг піднятися однолітку, який впав із велосипеда. Замість подяки останній побив його і пограбував.

Зараз ви читаєте новину «Підліток підпалив школу й пограбував кіоск із вуличною іжею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути