пʼятниця, 16 жовтня 2020 16:33

Підліток напав із ножем на медиків "швидкої" і пограбував

Підліток напав із ножем на медиків "швидкої" і пограбував
Підліток накинувся з ножем і пограбував медиків швидкої допомоги, які приїхали на виклик до його матері. Фото: rbc.ua

У місті Кам'янське Дніпропетровської області стався інцидент. Підліток накинувся з ножем і пограбував медиків швидкої допомоги, які приїхали на виклик до його матері. Про це розповіла в соціальних мережах медик "швидкої" Лариса Биданцева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побив водія та машину: п'яний "пацієнт" напав на працівника "швидкої"

Дві працівниці швидкої допомоги були на виклику на вулиці Ухтомського, коли до них звернулися працівники ДСНС і працівник поліції. Вони повідомили, що в цьому ж будинку перебуває жінка, яка потребує медичної допомоги.

"Після закінчення виклику бригада зайшла в уже відчинену квартиру і почала оглядати непритомну жінку. В цей час у квартирі з'являється син непритомної і, схопивши ніж, починає погрожувати медикам. Під загрозою життю відбирає сумку з медичними ліками і сильнодійними засобами й особистий телефон фельдшера. Куди і коли зникли працівники ДСНС і поліцейський, не помітили. Молоді, тендітні дівчата залишилися наодинці зі злочинцем", - розповіла Лариса Биданцева.

Медпрацівниці встигли втекти з квартири і звернутися в поліцію. Зловмисника встигли зловити. Награбоване майно в нього вилучили.

У Запоріжжі стався інцидент. На медиків "швидкої" напали агресивні родичі пацієнтки, до якої приїхали на виклик. Лікарка, яка намагалася надати допомогу іншій людині, зрештою сама опинилася на лікарняному ліжку.

Зараз ви читаєте новину «Підліток напав із ножем на медиків "швидкої" і пограбував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути