Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 12:01

Під Одесою на очах у товариша втопився підліток-інвалід

Під Одесою на очах у товариша втопився підліток-інвалід

В морі під Одесою потонув 17-ти річний сирота-інвалід. Хлопець хотів дістати з води фотоапарат, але від холоду тіло скували судоми і підліток захлинувся на очах у свого товариша. За кілька годин до трагедії підлітки втекли з санаторію, де перебували на оздоровленні, пише ТСН.

У цьому санаторії під час канікул оздоровлювалися діти-сироти з 7- го інтернату. Того дня йшов дощ і на прогулянку їх не виводили. 15-річний Герман розповідає - старший товариш запропонував йому потай сходити до моря, щоб дістати фотоапарат, який напередодні упав у воду. Хлопці дійшли до самого краю пірса і 17-ти річний Павло вирішив пірнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український матрос втопився біля узбережжя Данії

Поки товариш біг у санаторій по допомогу, а там викликали рятувальників, минуло багато часу. Шансів урятувати хлопця вже не було. Зараз головну провину за нещасний випадок у санаторії покладають на вихователя інтернату. Він, мовляв, занадто пізно побачив, що двох учнів немає, коли шикував дітей на обід. Щоправда, визнають, одному вихователеві пильнувати 23-х хворих вихованців - непросто.

Тим часом батьки вихованців школи-інтернату вважають, що відповідальність з вихователем має розділити й адміністрація санаторію. Адже там є охорона, яка повинна слідкувати, щоб діти самовільно не покидали територію. Наполягають, щоб лікування решти дітей перервали достроково. У комісії з перевірки інтернатних закладів з батьками погоджуються. В інтернаті зараз готуються до похорону. Загиблий хлопець був круглим сиротою.

Зараз ви читаєте новину «Під Одесою на очах у товариша втопився підліток-інвалід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути