середа, 28 грудня 2011 17:52

На Полтавщині 9-річного хлопця затягло під лід

На Полтавщині 9-річного хлопця затягло під лід

26 грудня у селі Попівка Зіньківського району Полтавської області у ставку втопився 9-річний місцевий Максим Крутько, провалився під лід.

"Максим зі своїм другом Владиком Чорноволом, гуляли по всьому ставку. Владик тримався берега, а Максим пішов до греблі. Там провалився. Товариш вискочив на берег й набрав по мобільному свого батька. Він прибіг за десять хвилин, але коли витяг Максима, той уже не дихав", - розповіла 52-річна Зоя Неконкіна з села Попівка.

Селяни розказали, Максим був одягнений в пуховик. Він швидко намок й потягнув хлопця на дно. Глибина озера біля греблі 5 - 7 метрів. Якби Владислав почав рятувати друга, могли втопитись разом.

Односельці говорять, дитина загинула через тонкий лід на воді.

"Максим не послухав матір. Після школи їй подзвонив, просився гуляти з другом. Вона наказала бути біля двору, а діти втекли до ставка", - додала Зоя Неконкіна.

Виховувала Максима молода пара. Матір розлучилася в Полтаві з батьком Максима. В Попівку переїхала жити півроку тому. Оселилася разом з місцевим Сергієм Садовим у його будинку. Не розписані. Обоє працюють. В сім'ї Максим був єдиною дитиною. Навчався в четвертому класі Опішнянської спеціалізованої школи. Вчителі переказували, був активним і розумним.

Хлопця поховали наступного дня після трагедії.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині 9-річного хлопця затягло під лід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути