середа, 16 жовтня 2013 18:05

Під Києвом на трасі загубилась маленька дівчинка

Автор: Фото: mvs.gov.ua
 

У понеділок, 14 жовтня, близько 12 год. на 7-му кілометрі автотраси Київ-Одеса поблизу АЗС мешканець Київщини виявив малолітню дитину. Чоловік зателефонував до міліції.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей негайно виїхали за вказаною адресою. Дівчинка змогла розповісти про себе, що її звати Катя, маму – Альона, батька – Діма. Де проживає, звідкіля приїхала пояснити не може.

"Батьків дитини ще не знайшли. Дівчинка знаходиться у будинку дитини у Боярці. Її обстежили, ніяких відхилень від стану здоров'я не знайшли. Дитина адекватна, балується, грається, малює. Проводяться заходи із розшуку батьків", - розповів Gazeta.ua речник Київської обласної міліції Микола Жукович.

За його словами, батьків дівчинки можуть притягнути до відповідальності за 166 статтею Кримінального кодексу "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною". Але це за умови, якщо доведуть, що батьки залишили цю дитину, бо, можливо, дівчинку викрали чи з'ясуються інші обставини.

Прикмети дівчинки: на вигляд 2 роки, зріст – 70 см, очі – блакитні, волосся – світле, середньої довжини. Одягнена: світло-рожева куртка, помаранчевого кольору футболка з аплікацією "губка Боб", сірі брюки з накладними кишенями, кросівки темно-синього кольору з коричневими вставками.

Всім, кому щось відомо про дитину, про її анкетні дані, про місце перебування батьків прохання звертатися за телефонами: (044)406-07-83 або 102.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом на трасі загубилась маленька дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути