вівторок, 15 жовтня 2013 10:30

На Миколаївщині 8-річного хлопчика задушили через відмову випити горілки

На Миколаївщині 8-річного хлопчика задушили через відмову випити горілки
Фото: vg-news.ru

Восьмирічного хлопчика Олександра Сидило, який зник в Очакові увечері 10 жовтня, вбили, а тіло викинули в лиман. Міліція затримала чоловіка, який зізнався в цьому. У ВЗГ УМВС України в Миколаївській області повідомили подробиці страшного злочину.

До чергової частини Очаківського МВ УМВС України в Миколаївській області звернулася 44-річна жінка з повідомленням про зникнення її 8-річного онука Олександра, який ввечері пішов з дому і не повернувся. Працівники міліції та просто небайдужі громадяни протягом декількох діб намагалися знайти хлопчика, але всі спроби були марні. За свідченнями очевидців, Олександра бачили разом з невідомим нетверезим чоловіком, який постійно щось розповідав дитині.

Оперативно-розшуковими заходами співробітники міліції встановили особу незнайомця. Ним виявився 30-річний безробітний місцевий житель, який вже неодноразово мав проблеми з законом і двічі відповідав за скоєне тюрмою.

Під час допиту чоловік дуже плутався у свідченнях і його спроба відвести від себе підозри не вдалася. Мотивуючи тим, що в той день він був у стані алкогольного сп'яніння, чоловік намагався довести правоохоронцям, що не пам'ятає подробиць і того моменту, коли бачив хлопчика, але показання свідків не дозволили підозрюваному завести справу в глухий кут і згодом він почав давати правдиві показання.

За словами підозрюваного стало відомо, що в той вечір він випивав разом зі своїм другом. Саме тоді йому і зустрівся Саша. Розпрощавшись з "товаришем по чарці", чоловік продовжив спілкування з восьмирічним хлопчиком. Запросивши малолітнього на берег лиману, 30-річний чоловік запропонував йому випити горілки. Але Саша навідріз відмовився від такої пропозиції. Відмова випити викликала велику агресію у затриманого, не роздумуючи, він схопив хлопчика за шию і стиснув щосили, після чого викинув тіло у воду.

Слідчим відділом Очаківського МВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Нині у відношенні підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають пошуки тіла загиблого дитини.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині 8-річного хлопчика задушили через відмову випити горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути