Ексклюзиви
неділя, 13 жовтня 2013 14:28

Росіян обурило вбивство 24-річного Єгора Щербакова хлопцем кавказької зовнішності
6

Фото: ФОТО: ridus.ru

Жителі Востряковського проїзду Москви, де в ніч на четвер у дворі будинку номер 7 вбили 24-річного Єгора Щербакова, і ще кількох сусідніх вулиць збирають підписи. Вони мають намір домогтися закриття овочевої бази, яка розташовується в двох зупинках від їхніх будинків.

За словами місцевих, район вже давно не спокійний через робочих бази - мігрантів.

"Увечері у двір вийти неможливо: б'ються, кричать, до дівчат пристають," - скаржиться мешканка будинку № 3 на Востряковському проїзді.

Але на збір підписів жителів підштовхнуло вбивство в їхньому дворі.

Нагадаємо, Єгор Щербаков разом зі своєю дівчиною Ксенією поверталися додому з більярдного клубу. Пара припаркувала машину і попрямувала до під'їзду. Назустріч їм рушив хлопець кавказької зовнішності. Порівнявшись з дівчиною, він став передражнювати її ходу. Заодно сказав щось хамське. Єгор попросив його вибирати слова. Той огризнувся, хлопці зчепилися, і незнайомець дістав ніж. Поваливши Єгора на землю, він ударив супротивника - лезо увігнав прямо в серце. Після цього незнайомець втік.

Ксенія відтягнула Єгора ближче до будинку, викликала "Швидку". Але молодий чоловік помер до приїзду лікарів.

Порушено кримінальну справу за статтею "вбивство". Затримати нападника поки не вдалося. Але виявилося, що він "засвітився" на камері відеоспостереження. Злочинця шукає поліція.

Вчора народний схід в Бірюлево закінчився розгоном присутніх. З відділення поліції на розмову з жителями району вийшов начальник управління Олександр Половинка, який закликав присутніх не лаятися і гідно поводитися.

Зараз ви читаєте новину «Росіян обурило вбивство 24-річного Єгора Щербакова хлопцем кавказької зовнішності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

298

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути