Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2019 14:13

Переховувався в лісі: затримали водія, який збив двох подруг та покинув помирати

Переховувався в лісі: затримали водія, який збив двох подруг та покинув помирати
На Київщині затримали 19-річного водія, який збив двох подруг та покинув помирати. Фото - kv.npu.gov.ua

У селі Храпачі Білоцерківського району на Київщині затримали 19-річного Віталія Петрашевського. Уночі 6 квітня в сусідньому селі він на батьківському автомобілі збив на смерть двох подруг та втік.Два дні юнак переховувався. Окрім поліцейських, його розшукували батьки та родичі, повідомив кореспондентові керівник відділу комунікації ГУНП області Микола Жукович.

"Хлопець два дні переховувався в лісі. А потім - у занедбаному будинку в цьому ж селі. Батьки та всі родичі теж не знали про його місцеперебування і також намагалися знайти хлопця. Він зізнався працівникам поліції у тому, що дійсно скоїв смертельний наїзд на двох дівчат, після чого втік з місця ДТП", - розповів Микола Жукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцевий "мажор": розповіли про водія, який збив двох подруг і втік

Вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Завтра або післязавтра суд обиратиме йому міру запобіжного заходу.

Уночі 6 квітня на одній із вулиць села Піщана Білоцерківського району на Київщині знайшли побитий автомобіль Mazda. Неподалік – тіла двох дівчат. Особи загиблих встановили. Це 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Під час розслідування стало відомо, що напередодні 19-річний хлопець із села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля Mazda, який належав його батькам та виїхав в нічний час.

Зараз ви читаєте новину «Переховувався в лісі: затримали водія, який збив двох подруг та покинув помирати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути