неділя, 07 квітня 2019 09:46

Місцевий "мажор": розповіли про водія, який збив двох подруг і втік

Місцевий "мажор": розповіли про водія, який збив двох подруг і втік
У смертельному наїзді на двох дівчат в селі Піщана під Білою Церквою поліція підозрює 19-річного хлопця з села Храпачі. Фото - kv.npu.gov.ua

У смертельному наїзді на двох дівчат в селі Піщана під Білою Церквою поліція підозрює 19-річного хлопця з села Храпачі.

На місці аварії він покинув автомобіль Mazda, який належить його батькові, і втік. Поліція оголосила хлопця в розшук.

"Водій – це 19-річний мешканець сусіднього села. З місця пригоди зник. Поліцейські вживають усіх заходів, аби розшукати його, допитати та в подальшому затримати", - розповів кореспондентові Gazeta.ua Микола Жукович із обласної поліції.

Про хлопця відомо, що його звати Віталій. Його, кажуть, бачили у селі вночі. Родина у нього заможна, батько має в селі кілька достатньо серйозних бізнесів, наприклад орендує ставок. Віталія місцеві поза очі називають "мажором", розповідають про нього неохоче, бо бояться помсти. У Храпачах батька Віталія місцеві знають тільки за прізвиськом "Пушка", повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дівчина загинула на очах у рідних

Дівчата, які загинули – поверталися із бару, де святкували день народження подруги. Майже до самого ранку їх не могли упізнати - тіла були понівечені, з них позривало одяг та взуття, телефони були геть розбиті. Загибла Вікторія торік закінчила школу, була відмінницею та дуже домашньою дитиною. Її подруга Вероніка – киянка. У селі залишилася хата, де мешкали її покійні баба з дідом. Дівчина навідувалася туди рідко.

Якщо провину 19-річного водія доведуть – його можуть ув'язнити на 10 років.

Уночі 6 квітня на одній із вулиць села Піщана Білоцерківського району на Київщині знайшли побитий автомобіль Mazda. Неподалік – тіла двох дівчат. Особи загиблих встановили. Це 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Під час розслідування стало відомо, що напередодні 19-річний хлопець із села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля Mazda, який належав його батькам та виїхав в нічний час.

Зараз ви читаєте новину «Місцевий "мажор": розповіли про водія, який збив двох подруг і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути