четвер, 04 квітня 2019 18:26

16-річна дівчина загинула на очах у рідних

16-річна дівчина загинула на очах у рідних
У Заліщиках на Тернопільщині водій Mercedes збив на смерть 16-річну дівчину та втік із місця події. Фото - volodymyr.rayon.in.ua

У Заліщиках на Тернопільщині водій Mercedes збив на смерть 16-річну дівчину та втік із місця події. Аварія трапилася на очах у батька дівчини.

Водія знайшли та затримали. Ним виявився 20-річний місцевий житель, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Дівчина на автобусній зупинці чекала на родичів. Останні під'їхали та припаркувалися з іншого боку дороги. Потерпіла почала переходити проїжджу частину за межами пішохідного переходу, хоча він розміщений за 40 метрів від нещастя. Проте перейти безпечно дорогу дівчині не вдалося. Вона потрапила під колеса іномарки, оскільки водій не встиг загальмувати. Винуватець аварії не зупинився, а поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинула на місці події. Родичі запам'ятали, що автомобіль-втікач був на болгарській реєстрації", - розповів начальник місцевого відділення поліції Вадим Міжнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Kishe потрапив у ДТП: кадри з місця події

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на аварію, особу водія встановили. Менш як за годину його затримали відповідно до статті 208 КПК.

Чоловік у скоєному зізнався. Пояснив, не зупинився, бо злякався того, що сталося. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У селищі Кучургани на Одещині водій автомобіля BMW Х 5 збив двох жінок, які йшли узбіччям дороги. Аварія сталася 1 квітня близько 2-ї години ночі. В результаті ДТП 59-річна жінка-пішохід загинула на місці. Ще одна 58-річна потерпіла госпіталізована з травмами. Водій з місця події втік.

Зараз ви читаєте новину «16-річна дівчина загинула на очах у рідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути