Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2016 12:03

Пенсіонер викинувся з четвертого поверху

Пенсіонер викинувся з четвертого поверху

У місті Стрий Львівської області з вікна власної квартири багатоповерхівки, випав 84-річний чоловік. Поліція з'ясовує, чи не було це самогубством.

"Трагедія трапилась близько шостої ранку на вулиці Грабовецького. Дідусь жив з дочкою та зятем. Вони прокинулись від того, що в квартирі стало прохолодно. Підійшли до вікна аби закрити його. Коли виглянули на вулицю, помітили на тротуарі тіло батька. Той не подавав ознак життя", - розповідає Юрій Голуб із Нацполіції Львова.

Родичі викликали на місце трагедії поліцію та "швидку". Але врятувати життя пенсіонеру не вдалося, від удару об асфальт чоловік помер на місці.
Тіло загиблого забрали до моргу. Там експерти встановлюють, від чого саме настала смерть, чи не хворів чоловік та чи не було це вбивством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 8-річну дитину впали бетонні плити

"Зараз намагаємося з'ясувати всі обставини. Що саме трапилось насправді в цій квартирі. Як сталося так, що пенсіонер випав. Чи це було самогубство або нещасний випадок. Якщо самогубство, то що спонукало пенсіонера до такого вчинку", - додають у поліції.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер викинувся з четвертого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути