вівторок, 15 вересня 2020 18:10

Патрульний заламував руки та катував затриманого

Патрульний заламував руки та катував затриманого
Патрульному загрожує покарання Фото: volyn.com.ua

У Дніпрі патрульний поліцейський знущався над затриманим. Він заламував йому руки та робив боляче. Про інцидент повідомляється на сайті Офіса генерального прокурора.

Працівнику патрульної поліції повідомили про підозру щодо перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалось насильством і застосуванням спецзасобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній поліцейський зґвалтував дівчину

Поліцейським надійшов виклик, що громадянин порушує порядок біля лікарні. Прибувши на місце, один із патрульних почав знущатися над затриманим.

"Під час спілкування правоохоронці застосували до особи, яка вже не чинила жодного опору, фізичну силу та повалили на землю. Після цього, коли чоловік був під повним контролем поліцейських, один із патрульних завів його руки, що перебували за спиною у кайданках, в бік голови. При цьому правоохоронець коментував свої дії, що людина у положенні так званої "ластівки" може протриматися максимум 5 хвилин. Тобто він цілком усвідомлював, що своїми діями завдає затриманому сильного фізичного болю", — повідомляють в Офісі генпрокурора.

Патрульному, який вчиняв насильницькі дії до затриманого, загрожує покарання.

У Львівській області поліцейський на службовому авто збив 45-річного батька двох дітей і покинув його помирати на сільській дорозі. А сам тим часом за ніч встиг відремонтувати авто, щоб не було видно пошкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Патрульний заламував руки та катував затриманого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути