пʼятниця, 18 листопада 2011 08:53

Пасажир маршрутки побив водія і спровокував масштабну ДТП

Пасажир маршрутки побив водія і спровокував масштабну ДТП

У Дніпропетровську пасажир маршрутного таксі затіяв бійку з водієм, у результаті якої сталося зіткнення з чотирма машинами і наїзд на підлітка, повідомляє ЦГЗ ГУ МВС у Дніпропетровській області.

"Водій мікроавтобуса маршруту № 133 здійснив висадку пасажирів на кінцевій зупинці, потім продовжив рух з метою здійснення посадки пасажирів. У цей час пасажир, що задрімав на задньому сидінні мікроавтобуса, зажадав зупинитися з метою висадки. Водій відмовив пасажиру в цьому проханні, аргументуючи відмову необхідністю завершити маневр. У цей час 35-річний пасажир, міцної статури, почав бійку з водієм", - повідомляє прес-служба ГУ МВС у середу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: 5 трупів в одній аварії: на Одещині "Москвич" в'їхав у дерево

Внаслідок конфлікту водій зіткнувся з чотирма автомобілями та пішоходом.

"В результаті конфлікту водій, втративши керування транспортним засобом, скоїв зіткнення з чотирма автомобілями, які перебували поблизу і пішоходом - 16-річною дівчиною. Остання отримала забій, від медичної допомоги відмовилася", - наголошується в повідомленні.

В даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.296 КК України ("Хуліганство"). Вживаються заходи щодо встановлення та затримання зловмисника.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир маршрутки побив водія і спровокував масштабну ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути