пʼятниця, 28 вересня 2018 18:53

Пацієнт взяв у заручники двох медпрацівниць і понад годину катував

Пацієнт взяв у заручники двох медпрацівниць і понад годину катував
На Кіровоградщині нетверезий чоловік забарикадувався у приймальному відділенні місцевої лікарні. Понад годину катував двох жінок – медсестру лікарні і фельдшера швидкої. Фото - ye.ua

У Знам'янці на Кіровоградщині нетверезий чоловік забарикадувався у приймальному відділенні місцевої лікарні. Понад годину катував двох жінок – медсестру лікарні і фельдшера швидкої.

У лікарню чоловіка привезли пізно ввечері без свідомості. У відділенні чергувала одна медсестра. Коли фельдшер закотила його до приймального відділення, він раптом очуняв, зачинив зсередини двері і розбив мобільні телефони жінок, йшлося в ТСН.

"Він тримав нас у заручниках, у нас не було жодної можливості ані подзвонити, ані крикнути – нічого. Мені здавалось, що це була вічність. "Тільки рипнешся, я тобі очі повиколюю". Він розклав на столі шпателя металічні і почав в мене - як ото ножі метають - так він метав", - згадує медсестра Людмила Джавілова.

Ще гірше довелося фельдшеру Ірині.

"Він мене душив, бив, заламував руки назад. Взяв шпатель і каже "я його зараз заточу, знімай штани, знімай труси, я переріжу стегнову артерію, тобі залишилося жити дві хвилини - прощайся з дітьми та онуками", - розповідає фельдшер Ірина Дементьєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції прокоментували інформацію про захоплення маршрутки з пасажирами

Це тривало понад годину. Зрештою Ірина вирвалась і кинулася по допомогу. Поліція, яка приїхала на виклик, вгамувала пацієнта і склала на нього адмінпротокол за "дрібне хуліганство та появу в нетверезому стані в громадському місті", після чого відпустили.

За це передбачений штраф від 51 до 119 гривень. Чи карати нападника за катування та побиття – правоохоронці ще вирішують. Медики наполягають на відкритті кримінальної справи.

Знайти нападника за адресою, вказаною в документації приймального відділення, не вдалося. Відомо лише, що йому 40 років, він має сім'ю і роботу. Раніше із законом проблем не мав. Просити вибачення до скривджених медиків не приходив.

На вулиці Будівельників у Дніпровському районі столиці спецпідрозділ поліції рятував жінку, яку тримали у заручниках. Молодий чоловік у стані сильного наркотичного сп'яніння взяв у заручниці власну матір і погрожував їй ножем.


"

Зараз ви читаєте новину «Пацієнт взяв у заручники двох медпрацівниць і понад годину катував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути