вівторок, 22 листопада 2011 11:11

Пацієнт чернігівської лікарні убив іншого одним ударом

Пацієнт чернігівської лікарні убив іншого одним ударом

Нещодавно до чергової частини Чернігівського райвідділу міліції з однієї із спеціалізованих лікувальних установ надійшло повідомлення про те, що в палаті помер 31-річний житель Чернігівського району. Розтин трупа показав, що причиною смерті стала внутрішньочерепна травма з переломом кісток основи черепа.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Чернігівській області.

Отримавши висновок експерта, до роботи взялися працівники карного розшуку. Вони ще раз виїхали на місце пригоди, зібрали речові докази, поспілкувалися з медперсоналом лікувального закладу, хворими та родичами померлого. Це і дало позитивний результат, злочин було розкрито.

Як з'ясувалося, того вечора в одній з палат лікувального закладу зібралася невеличка компанія хворих. Попри заборону розпиття спиртних напоїв, не обійшлося і без "оковитої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Макіївці двоє бомжів спалили жінку

"Дружня пиятика поступово перестала бути мирною. Під дією алкоголю між пацієнтами виник конфлікт, який переріс у бійку. Найперше кулаки засвербіли у 30-річного раніше судимого жителя Семенівки, який періодично знаходився на лікуванні з 1998 року. Він вдарив іншого пацієнта кулаком в обличчя. Удар був такої сили, що бідолаха перелетів через ліжко та вдарився головою об підлогу. На цьому бійка закінчилася. Компанія продовжила пиячити, а потерпілий почвалав до своєї палати. І лише наступного ранку чергова медсестра, зайшовши до нього, знайшла молодика мертвим", - зазначили в міліції.

Наразі підозрюваного в скоєнні тяжкого злочину затримано, стосовно нього порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Пацієнт чернігівської лікарні убив іншого одним ударом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути