четвер, 18 лютого 2021 16:54

Озброєний іноземець покалічив 2 поліцейських

Озброєний іноземець покалічив 2 поліцейських
Чоловік наїхав на поліцейських. Фото: Нацполіція

В Одеській області озброєний 37-річний іноземець на авто збив 2 поліцейських, які намагалися його затримати.

Напередодні поліції поскаржилися на невідомих на Mercedes, які обманом намагаються проникнути в будинки пенсіонерів у селі Нові Білярі. Водій іномарки, побачивши правоохоронців, почав тікати і тоді наїхав на співробітників. У них травмовані ноги, тому перебувають на амбулаторному лікуванні, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Після переслідування правоохоронці заблокували зловмисника в селі Фонтанка. Під час обшуку в авто знайшли пістолет Zoraki з патронами до нього, телескопічну палицю, кастет, ніж та пакунок з амфетаміном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій напав на патрульного

Проти затриманого порушили кілька кримінальних проваджень щодо насильства над правоохоронцями, незаконного поводження із зброєю та зберігання наркотиків. Раніше іноземець уже мав проблеми із законом за викрадення людини. Поліція перевіряє, чи не причетний порушник до інших злочинів.

В Інгульському районі Миколаєва за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль таксі Hyundai. На вимогу поліцейських 56-річний водій зупинився, але був незгоден із тим, що скоїв правопорушення. Коли ж один із патрульних запропонував переглянути відео моменту порушення правил дорожнього руху, чоловік грубо висловився на адресу правоохоронців та, вчиняючи опір, різко рушив з місця, наїхавши заднім колесом свого автомобіля патрульному на ногу.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний іноземець покалічив 2 поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути