середа, 27 листопада 2013 11:46

"Отелло" з Вінниччини отримав за вбивство другої дружини довічне

"Отелло" з Вінниччини отримав за вбивство другої дружини довічне
Фото: vinnitsaok.com.ua

Жмеринські судді засудили чоловіка з райцентру Бар, який задушив свою 24-річну дружину через ревнощі, довічно. Вбивство сталося у червні. Батьки дівчини звернулися до міліції, бо донька та зять зникли і не відповідали на телефонні дзвінки.

"Тоді були розмови, що вони, начебто, поїхали на заробітки до Києва. Оперативники карного розшуку знайшли чоловіка на Житомирщині в орендованій квартирі. Там переховувався востаннє. До того постійно змінював адреси. Під тиском доказів чоловік зізнався, що задушив жінку через ревнощі. Її тіло сховав у сараї на подвір'ї біля старої хати нежитлового будинку. Прикидав сміттям. Вбивця зняв з тіла ювелірні вироби, забрав її телефон, а сам утік, почав пити", — розповідає Ольга Єфремова з Центру зв'язків з громадськістю обласного управління внутрішніх справ.

Торік чоловік вийшов із тюрми. Сидів за вбивство першої дружини. Тому його вдруге засудили до найвищої міри покарання — дали пожиттєве ув'язнення. Окрім цього, з нього стягнуть моральну та матеріальну шкоду майже у 250 тис. на користь батьків загиблої доньки.

Зараз ви читаєте новину «"Отелло" з Вінниччини отримав за вбивство другої дружини довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути