вівторок, 12 листопада 2013 15:46

У Кіровограді касир обмінного пункту викинув труп шефа на смітник

У Кіровограді затримали 33-річного касира пункту обміну валют. Чоловік підозрюється у вбивстві 54-річного власника закладу. Тіло останнього було знайдене на смітнику, що знаходиться на окраїні міста, повідомила прес-секретар обласної прокуратури Віталіна Бевзенко.

"В міліцію надійшла заява від родички підприємця про його зникнення. Оскільки швидко встановити місце перебування кіровоградця не вдалося, відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Саме ця версія стала основною серед інших і зовсім скоро знайшла своє підтвердження", – розповів заступник начальника УМВС в Кіровоградській області Віктор Мігалатюк.

Працівники міліції отримали інформацію про те, що біля одного з гаражних кооперативів знаходиться залишений автомобіль. "З'ясувалося, що транспортний засіб належить зниклому чоловіку. У салоні оперативники виявили сліди крові. А через два дні в міліцію подзвонив перехожий, що на звалищі знайшов тіло чоловіка. Це за декілька кілометрів від знайденого автомобіля. Вже наступного дня ми затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився підлеглий загиблого. Як стало відомо, сварка виникла через гроші. Касир взяв без дозволу із каси 10 тисяч гривень. Про це й зайшла мова в обідню пору під час спільної поїздки в автомобілі підприємця. Зупинившись поблизу гаражних приміщень, чоловіки продовжили з'ясовувати стосунки. У розпалі сварки молодший ножем ударив старшого в бік, нижче серця. А потім задушив його дротом. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник вивіз тіло потерпілого у його ж автомобілі на сміттєзвалище, а транспортний засіб залишив за кілька кілометрів. Неподалік знайшли і мисливський ніж, який належить злочинцеві. Виявляється, що він раніше і теж без дозволу вже брав чималу суму. Підприємець міг його ще тоді посадити за грати, але пожалів і не став заявляти в міліцію", - сказав Мігалатюк.

Експертиза встановила, що постраждалий підприємець помер від удушення. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді касир обмінного пункту викинув труп шефа на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути