середа, 03 травня 2017 12:29

Онук жорстоко побив пенсіонерку заради тисячі гривень

Онук жорстоко побив пенсіонерку заради тисячі гривень
Онук відгамселив пенсіонерку, потерпіла в лікарні ФОТО: Mynizhyn.com

На Київщині онук жорстоко побив 88-річну бабусю заради тисячі гривень. Потерпіла пенсіонерка самотужки доповзла до сусідів. Ті викликали правоохоронців.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

"Марія Баюрова розповідає, до неї давно не приходив родич. 40-річний онук навідався до старої п'яним. Почав вимагати гроші. Коли почув відмову, накинувся з кулаками. Залита кров'ю жінка доповзла до сусідки. Зі слів останньої, побиту пенсіонерку вмила. Потім викликала поліцію. Син потерпілої каже, Олександр давно має проблеми із законом. Чоловік сидів двічі. Окрім цього нападу, підозрюваний скоїв декілька крадіжок у Білій Церкві. Нападника затримали та помістили до СІЗО", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дід побив 3-річну онуку до втрати свідомості та скоїв самогубство

"Мені люди кажуть, щоб я його простила. Щоб його не посадили. Чого ж – прийде на другий день і вб'є, та й на тому все", - розповіла потерпіла.

Жінка нині у лікарні. Після побиття до неї потроху повертається зір.

У Куп'янську на Харківщині підлітки до смерті забили 68-річного чоловіка. Потерпілий помер у лікарні. Групу нападників затримали. Пенсіонер напідпитку переплутав будинки і почав стукати у вікна до чужих людей. Господарка покликала своїх синів, аби ті прогнали непроханого гостя. Підлітки подзвонили трьом друзям. Усі п'ятеро почали сваритися із чоловіком. Згодом побили потерпілого. З численними саднами на обличчі пенсіонера забрали до лікарні. Внаслідок отриманих травм чоловік помер.

Зараз ви читаєте новину «Онук жорстоко побив пенсіонерку заради тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути