четвер, 19 серпня 2021 14:09

Оголосили вирок боксеру, який одним ударом убив чоловіка

Оголосили вирок боксеру, який одним ударом убив чоловіка
У січні 2019-го в Києві кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу Петро Очеретяний одним ударом убив офіцера УДО 26-річного Василя Хмелюка. Справа тягнулася понад два роки. Очеретяний отримав сім років за ґратами. Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Кандидату в майстри спорту з боксу й кікбоксингу Петру Очеретяному, який у Києві одним ударом убив офіцера Управління державної охорони 26-річного Василя Хмелюка, винесли вирок.

Дістав сім років в'язниці. Таке рішення 18 серпня ухвали Печерський райсуд Києва.

Прокурор під час дебатів підтримав усі докази й просив для обвинуваченого дев'ять років позбавлення волі, повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд випустив боксера Очеретяного, якого підозрюють у вбивстві працівника УДО

"Боксера визнали винним у завданні важкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого. Засудили до позбавлення волі на сім років", - ідеться в повідомленні прокуратури.

Обвинувачений під час суду винуватість у злочині не визнавав.

Після отримання тексту вироку буде вирішуватися питання щодо його оскарження.

Трагедія сталася 2 січня 2019-го в Києві на вул. Саперне поле, 12. Того вечора Василь Хмелюк із дружиною Аліною, сином 15-місячним Глібом, 12-річним братом Дмитром, свояком і товаришем поверталися додому на авто. Очеретяний вигулював собак - таксу та мастифа. Йому не сподобалося, що авто не пропустило пса. Між чоловіком, водієм і пасажирами автомобіля виник словесний конфлікт щодо того, що автомобіль ледь не збив собаку. Раптом Очеретяний ударив Хмелюка кулаком у голову. Той упав. Лежав нерухомо. Пульс був. Викликали "швидку". Власник собак забрав їх і зник. Василь Хмелюк помер від удару в голову та крововиливу, за результатами експертизи. Боксера оголосили в розшук. Наступного дня він з адвокатом прийшов у поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили вирок боксеру, який одним ударом убив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути