вівторок, 04 грудня 2018 17:25

Огляду не було - справа Зайцевої набирає нових обертів

Адвокат Юлія Козир, яка у суді представляє інтереси Олени Зайцевої, заявила про недопустимість як доказів медичного огляду дівчини лікарем-наркологом і висновку за його підсумками.

За її словами, допущені безліч порушень. Про це Козир заявила на черговому судовому засіданні у вівторок, 4 грудня, повідомляє MediaPort.

Автор: Сегодня
  Обвинувачені в ДТП у Харкові Олена Зайцева і Геннадій Дронов
Обвинувачені в ДТП у Харкові Олена Зайцева і Геннадій Дронов

У цей час розглядалося клопотання захисника Геннадія Дронова Сергія Перепелиці про призначення комплексної судово-психологічної та судово-медичної експертизи.

"І акт огляду, і висновок від 18 жовтня 2017-го повинні бути визнані недопустимими доказами. Вищевказані положення інструкції носять не просто формальний процесуальний характер, а ставлять під сумнів усі відомості акту, висновку, і взагалі унеможливлює використання результатів такого огляду достовірним доказом. Фактично, його не було", - заявила адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки постраждалих не мають майнових претензій до Зайцевої

Підтвердити, за її словами, це повинні свідчення Зайцевої та записи відеокамер. Клопотання Перепелиці адвокат попросила відхилити.

Зазначається, що проти виступила сторона звинувачення. Представник потерпілих Лариса Матвеєва вказала на невідповідність. На засіданні 12 березня вона питала у Зайцевої, чи є у неї будь-які претензії до проведення огляду у лікаря-нарколога.

"Обвинувачена жодних зауважень не висловлювала. Як, власне кажучи, не надходило їх і від патрульних. Крім того, питання допустимості доказів має вирішуватися суддею при винесенні рішення", - підкреслила вона.

Автор: Сегодня
  Обвинувачені в ДТП у Харкові Олена Зайцева і Геннадій Дронов
Обвинувачені в ДТП у Харкові Олена Зайцева і Геннадій Дронов

18 жовтня 2017-го у центрі Харкова сталася масштабна ДТП. Позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, врізався у натовп людей після зіткнення з авто Дронова.

Зараз ви читаєте новину «Огляду не було - справа Зайцевої набирає нових обертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути