середа, 16 січня 2013 18:46

"Одеський Брейвік" відхрестився від пістолета та намірів вбити іноземців

"Одеський Брейвік" відхрестився від пістолета та намірів вбити іноземців
Олександр Курінний Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Одесит Олександр Курінний, який побував у міліції після публікації під його ім'ям блогу з загрозою масового вбивства іноземних студентів, заявив, що правоохоронці вимагали від нього зізнання. Про це він пише на своїй сторінці в соцмережі.

"На допит в МВС я з'явився добровільно. На цьому допиті мені натякнули, мовляв, визнай свою провину, ми закриємо справу, заплатиш 800 гривень штрафу. Тобто співробітники МВС хочуть, щоб я визнав свою провину, за те, чого не робив. Також на допиті було сказано на мою адресу наступне: ця справа має великий резонанс, включимо державну машину", - пише Курінний.

Хлопець заявляє, що блог про вбивство іноземних студентів писав не він, при цьому зовсім не має аккаунта в "Живому журналі". Курінний додав, що у нього немає ні пістолета, ні телефону, зображених на фото в блозі.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в МВС повідомляли, що під час допиту Курінний поводився самовпевнено - заявляв міліціонерам, що має юридичну освіту (він закінчив Міжнародний гуманітарний університет в Одесі за фахом юрист) і може грамотно довести свою невинність.

Зараз ви читаєте новину «"Одеський Брейвік" відхрестився від пістолета та намірів вбити іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути