вівторок, 11 червня 2013 15:17

Одесит забив кастетом дівчину, бо вона образила його кохану

Одесит забив кастетом дівчину, бо вона образила його кохану
Фото: guns.allzip.org

В Одесі 21-річний місцевий житель Денис жорстоко вбив 15-річну дівчинку, бо вона сказала щось образливе про його кохану. Спочатку він бив її кастетом, потім задушив та заховав тіло, пише ТСН.

Напередодні трагедії він, разом з двома подругами, розпивав спиртні напої неподалік від недобудованої школи. Трохи пізніше одна з дівчат пішла додому, і хлопець продовжив вечір у компанії потерпілої. Спочатку вони були налаштовані досить миролюбно та спокійно спілкувалися. Потім його розлютило те, що потерпіла образила його кохану.

Розгніваний одесит не витерпів такого нахабства та почав бити дівчину кастетом. Вона з криками тікала від нього, але Денис наздогнав її, закрив рота руками, щоб вона криками не привертала увагу перехожих, та не відпускав, поки вона не перестала подавати ознак життя.

"Після цього хлопець переніс тіло дівчини на сходи напівпідвального приміщення школи і залишив її там. Він сподівався, що все буде виглядати так, ніби вона сама впала з другого поверху і розбилася".

Нагадаємо, що в травні цього року ніжинський депутат жорстоко вбив коханку.

Зараз ви читаєте новину «Одесит забив кастетом дівчину, бо вона образила його кохану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути