пʼятниця, 09 березня 2012 17:45

Одесит вдома намагався розібрати запал від бойової гранати - міліція

Проти одесита, який постраждав внаслідок вибуху на вул. Пастера, 42, можуть порушити кримінальну справу. Про це кореспонденту "Одесса. Комментарии" повідомив виконуючий обов'язки начальника прес-служби обласного УВС Володимир Шаблієнко.

Він пояснив, що постраждалий спочатку самостійно звернувся за медичною допомогою, у нього була пошкоджена права рука. При цьому лікарям він розповів, що травму отримав, коли розпаковував пакет, який йому передав незнайомий чоловік на вулиці Пастера.

"В результаті проведення первинних слідчих дій було з'ясовано, що ця інформація не відповідає дійсності. А насправді він у себе вдома намагався розібрати запал від бойової гранати", - зазначив правоохоронець.

Він додав, що в даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи стосовно одесита за статтею 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). 38-річний потерпілий працював помічником юриста однієї з одеських фірм.

Співробітники міліції покинули місце події. При цьому вони опечатали автомобіль, припаркований біля двору, де стався вибух. За словами місцевих жителів, це авто належить потерпілому.

Зараз ви читаєте новину «Одесит вдома намагався розібрати запал від бойової гранати - міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути