середа, 29 лютого 2012 11:07

Під завалами астраханського будинку знайшли тіло самогубці, який пустив газ
8

Під завалами житлового будинку в Астрахані виявлено тіло чоловіка, спроба суїциду якого, за версією слідства, могла призвести до вибуху побутового газу, повідомила офіційний представник СУ СКР по Астраханській області Анна Каняєва.

"Тіло В'ячеслава Членова дійсно виявлено під завалами. Більш детальну інформацію на даний момент повідомити не можу", - сказала вона в середу.

Каняєва уточнила, що тіло загиблого було виявлено останнім, десятим.

У свою чергу джерело в правоохоронних органах повідомило, що Членов неодноразово погрожував мешканцям будинку підірвати під'їзд, пустивши побутовий газ. Крім того, за його даними, Членів стояв на психоневрологічному обліку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін заїхав в Астрахань подивитися на розвалений будинок

Тіло десятьох загиблих було знайдено під завалами у вівторок.

27 лютого стався вибух побутового газу в під'їзді житлового будинку в Астрахані за адресою: вулиця Миколи Островського, будинок 150, корпус 1. В результаті вибуху був повністю зруйнований другий під'їзд і частина квартир третього під'їзду з 1-го по 9-й поверхи.

Основними версіями вибуху називалися порушення правил безпеки при веденні будівельних робіт, а також суїцид, скоєний одним з мешканців будинку, який раніше висловлював наміри покінчити собою і робив спроби самогубства шляхом відкриття газових конфорок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З-під уламків зруйнованого будинку в Астрахані витягують трупи людей

Кримінальну справу порушено за частиною 3 статті 216 КК РФ (порушення правил безпеки при веденні будівельних і інших робіт, що спричинило загибель двох і більше осіб).

Зараз ви читаєте новину «Під завалами астраханського будинку знайшли тіло самогубці, який пустив газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути