неділя, 11 жовтня 2020 10:16

Облилася бензином, а чоловік підпалив: 35-річна багатодітна мати отримала важкі опіки

Облилася бензином, а чоловік підпалив: 35-річна багатодітна мати отримала важкі опіки
На Житомирщині через сварку у сім'ї сталася пожежа. 35-річна багатодітна мати зазнала тяжких опіків, а будинок вигорів. Фото: tsn.ua

У Житомирській області 35-річна багатодітна мати потрапила до лікарні після сімейного конфлікту. Її чоловік приніс каністру з бензином і погрожував підпалити хату. Жінка намагалася йому завадити і отримала важкі опіки. Будинок вигорів дощенту.

Коли сусіди прибігли, господиня вже стояла на вулиці вся обпечена. Встигла сказати, що облилася бензином. 4-х дітей з хати виносив батько. Нині жінка перебуває в опіковому центрі обласної лікарні у тяжкому стані.

"Має 40% опіків 2-3 ступеня. Більше вражений тулуб, шия, обличчя і верхні кінцівки. Не хоче говорити, що сталося насправді. Пожежа і пожежа", - каже завідувач опіковим центром Житомирської обласної лікарні Богдан Нікітенко, передає ТСН.

У поліції попередньо з'ясували, що нібито ввечері між подружжям виникла сварка. Чоловік приніс у хату каністру з бензином і погрожував підпалити будинок. Дружина хлюпнула бензин на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вистачило стажу до пенсії: чоловік підпалив себе в центрі зайнятості

"В розпалі емоцій жінка вилила частину бензину на себе, частину на підлогу. І чоловік, за його словами, не усвідомлював свої дії, клацнув запальничку", - розповіла начальник відділу комунікації обласної поліції Алла Ващенко.

Чи справді жінка облилася сама і чи випадково чоловік підніс до неї запальничку, слідство ще встановлюватиме. Поки що главу сімейства опитали і відпустили.

За словами голови Селецької сільської ради Алли Опанасюк, жінка давно потерпала від насилля свого чоловіка. Але скарги на нього не писала. Жінка весь час працювала на фермі. Розривалася між роботою, господарством і дітьми. А от чоловік випиває, ніде не працює. Це підтвердила і мати потерпілої Віра Концедайло. Каже, що донька останнім часом була у відчаї, бо чоловік її постійно бив.

У подружжя двоє синів 10 та 15 років, донькам - 8 і 11 років. Із села їх забрав батько. Живуть тимчасово у батькової сестри в райцентрі. Люди збирають їм одяг, а постраждалій матері кошти на лікування. У селі сподіваються, що дітей повернуть бабусі. А коли мама вийде з лікарні, сільрада обіцяє купити погорільцям будинок.

На Віниччинні у місті Калинівка 49-річний чоловік через ревнощі намагався спалити дружину. Жінку з опіками тіла 80% доправили у лікарню. Правоохоронці з'ясували, що під час святкування дня народження подружжя посварилося. Тоді п'яний чоловік взяв зі столу пляшку спирту, облив дружину та підпалив.

Зараз ви читаєте новину «Облилася бензином, а чоловік підпалив: 35-річна багатодітна мати отримала важкі опіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути