субота, 28 жовтня 2017 17:14

Облава у нічному клубі: затримано 17 осіб з наркотиками

 

Під час обшуку в київському нічному клубі поліція затримала 17 осіб з наркотиками.

Виявили 11-х малолітніх та 32-х осіб, які ухилялися від призову, повідомили в Головному управлінні Національної поліції у місті Київ.

Попередньо встановлено, що нічний заклад відкрився в липні цього року. Відтоді до районної поліції почали надходити скарги від жителів навколишніх будинків. Люди скаржилися, що відвідувачами клубу є переважно неповнолітні і студенти у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

"Під час перевірки таких звернень правоохоронці задокументували п'ять фактів зберігання наркотичних засобів у відвідувачів закладу. Зі слів затриманих, виявлені та вилучені наркотики вони купували у незнайомців на території клубу," - повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судитимуть групу підлітків за розбої

На момент обшуку в клубі знаходилося 200 осіб віком від 15 до 25 років, переважно мешканців м. Києва.

Крім того, у 20-річної бармена закладу було виявлено та вилучено розфасовані прозорі пазові пакети з речовиною, схожою на наркотичну. У іншого затриманого 30-річного чоловіка поліція вилучила речовини, ззовні схожі на наркотики, галюциногенні гриби, електронні ваги, 40 тисяч гривень, 8 банківських карток та автомобіль "BMW".

У ході обшуку також додатково зафіксовано, що нічний розважальний заклад функціонує без будь-яких дозвільних документів та перебуває в аварійному стані.

У Каховському районі Херсонської обл. поліцейські викрили нарколаболаторію та наркопритон. Лабораторію облаштував 51-річний мешканець у власному будинку.

Зараз ви читаєте новину «Облава у нічному клубі: затримано 17 осіб з наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути