четвер, 26 липня 2012 10:52

Обкурений житель Конотопа почав стріляти з обріза, щоб було веселіше

Обкурений житель Конотопа почав стріляти з обріза, щоб було веселіше
Чоловік того вечора знаходився у стані наркотичного сп'яніння. Фото: down-house.ru

"Аби розвіяти смуток", 34-річний житель Конотопського району, обкурившись "травки", влаштував на своєму подвір'ї стрілянину. Про це пише УНН.

Правоохоронці одразу ж виїхавши на місце пригоди, затримали правопорушника.

"Стрілянину вчинив 34-річний місцевий мешканець. Таким чином селянин вирішив розважатися. Накурившись "травки" та прихопивши із собою обріз одноствольної мисливської рушниці, він вийшов на ганок свого будинку і вистрілив угору. Потім зайшов до оселі й ліг відпочивати. Як пояснював згодом працівникам міліції, рушниця дісталась йому у спадок від батька. На запитання ж правоохоронців: "Навіщо стріляв?", чоловік здвигнувши плечима, відповів, що йому стало дуже сумно", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі МВС зазначили, що коли міліціонери зайшли до хати, то на підлозі посеред кімнати побачили обріз. Уже під час огляду помешкання порушника, знайшли пакунок з подрібненою коноплею, яку господар ховав під подушкою.

"Окрім цього, за диваном виявили чотири сушені кущі наркорослини, а поблизу груби лежав так званий "бульбулятор" - засіб для вживання наркотиків шляхом паління. Власник господи не став заперечувати факт вживання наркотиків. Отже, тепер відповідатиме перед Законом не лише за незаконне зберігання зброї та хуліганські дії, а й за зберігання наркорослин. Натомість, експертиза підтвердила, що чоловік того вечора знаходився у стані наркотичного сп'яніння", - йдеться у повідомленні.

На сьогодні відносно фігуранта вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками одразу двох статей Кримінального кодексу України статті 263 "Незаконне поводження зі зброєю" та статті 309 "Незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту". Нині проводяться додаткові перевірки, а вилучена зброя та наркорослини направлені на дослідження до обласного криміналістичного центру.

Зараз ви читаєте новину «Обкурений житель Конотопа почав стріляти з обріза, щоб було веселіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути