пʼятниця, 05 квітня 2019 17:42

Нові подробиці смерті у супермаркеті

Нові подробиці смерті у супермаркеті
33-річного чоловіка, який отримав удар у столичному супермаркеті, знайомі привезли додому. А наступного дня виявили його мертвим. Фото - Facebook/Киев Оперативный

33-річного чоловіка, який отримав удар у столичному супермаркеті, знайомі привезли до тимчасового житла на вул. Маршала Тимошенка.

А вже ввечері наступного дня друзі виявили приятеля мертвим, розповіли у відділі комунікації ГУНП Києва.

"Встановлено, напередодні між ним та невідомою особою виник конфлікт у приміщенні супермаркету. Після словесної перепалки підозрюваний вдарив чоловіка, який знепритомнів та впав. Правопорушник тим часом з місця події втік", - розповів начальник Оболонського управління поліції у м. Києві Віталій Биков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть від одного удару: в столичному супермаркеті розповіли про конфлікт

Причина смерті чоловіка буде відома після проведення судово-медичної експертизи. Чоловіка, який наніс удар, досі розшукують.

Потерпілий працював на будівництві неподалік і в тому ж районі проживав. До супермаркету прийшов із компанією і за свідченнями – були вони нетверезими, йдеться в ТСН. Двоє покупців посварилися, коли чекали на піцу. Після бійки потерпілому викликали "швидку". Але від допомоги той відмовився, друзі побитого лише відвезли його додому. Але наступного дня на роботу він не пішов, згодом чоловіка знайшли мертвим.

У Києві оголошено в розшук чоловіка, який в супермаркеті після словесної перепалки убив одним ударом свого опонента. Подія трапилася у магазині "Сільпо" на вул. Петра Калнишевського, 2.

Зараз ви читаєте новину «Нові подробиці смерті у супермаркеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути