четвер, 13 грудня 2012 18:52

Ніну Москаленко продовжують тероризувати - вночі їй перерізали електропроводи

Автор: Фото: Володимир ХОМ'ЯК
  На будинок Ніни Москаленко вже неодноразово нападали рейдери
На будинок Ніни Москаленко вже неодноразово нападали рейдери

У ніч із 12 на 13 грудня в будинку киянки Ніни Москаленко на Землянському провулку 14, що в Печерському районі Києва, перерізали електропроводку. Хулігани на крики жінки не звертали уваги.

У "Київенерго" відмовилися приїздити на виклик. Пояснили, що скоро кінець робочого дня і вони не встигнуть впоратись із роботою.

"Уже ці знущання починають повторюватися все частіше. Ще не встигла оговтатись від того, що вікна повибивали в хаті, так сьогодні відрізали електрику. Це зробили сусіди, яким належить одна третя будинку. Житло насправді не цих хуліганів, їх просто заселили, щоб наді мною знущатись. Я спала в той момент. А в мене завжди горить на столі лампа. Тут прокидаюсь під ранок - не горить. Не звернула особливої уваги. Зранку побігла в ліцей на роботу. Коли повернулася в обід додому, бачу, світла немає, а проводи біля хати обрізані", - пригадує Ніна Іванівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред ночі в будинку Ніни Москаленко повибивали вікна

Жінка викликала міліцію. Правоохоронці склали протокол і попросили її викликати електриків із "Київенерго", аби зафіксували факт обрізки електропроводів та відремонтувати поломку.

"Не захотіли приїжджати. Пояснили, що 2 година - то вже пізно, бо працюють лише до 5, і вже не мають часу на виїзд. Пообіцяли приїхати завтра. А щодо цих хуліганів, то я їх сьогодні бачила. На мої крики - не реагують. Питаюсь, скільки можна знущатись, а вони лише на телефоні когось набрали і закрились у своїй частині будинку", - розповіла жінка.

Нагадаємо, що на будинок Ніни Москаленко вже неодноразово нападали рейдери. Останній схожий випадок трапився в ніч із 10 на 11 грудня. Тоді їй розбили вікна та повалили бетонний паркан.

Зараз ви читаєте новину «Ніну Москаленко продовжують тероризувати - вночі їй перерізали електропроводи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути