вівторок, 17 липня 2012 10:58

Невідомий влаштував бійню на вечірці в Торонто, серед постраждалих є немовля
11

В результаті стрілянини були вбиті щонайменше дві людини
Фото: Фото: Reuters
19 осіб отримали поранення
Поліціі вдалося затримати підозрюваного
Серед постраждалих - немовля і 12-річна дівчинка
Невідомий відкрив стрілянину під час вечірки з барбекю

В результаті стрілянини в Торонто ввечері в понеділок, 16 липня, були вбиті щонайменше дві людини, повідомляє в твіттері місцева поліція.

Ще 19 осіб постраждали. Не всі з них отримали вогнепальні поранення - дехто були травмовані під час тисняви, що виникла через інцидент. Серед постраждалих - немовля і 12-річна дівчинка.

За інформацією видання, інцидент стався в районі Скарборо (Scarborough) на сході Торонто. Як повідомили в поліції, невідомий відкрив стрілянину під час вечірки з барбекю на вулиці Danzig Avenue. На заході були присутні не менше сотні осіб.

Стріляли з пістолета. Зброю вдалося відшукати. Згідно з останньою інформацією від поліцейських, один підозрюваний був узятий під варту. Про його особу не повідомляється.

Поліція Торонто констатує зростання числа інцидентів, пов'язаних з вогнепальною зброєю, в цьому році. Згідно зі статистикою, опублікованою на сайті поліції, на 16 липня кількість таких інцидентів досягла 140. Це на 32 відсотка більше в порівнянні з тим же періодом 2011 року.

Громадяни Канади, які хочуть придбати вогнепальну зброю, повинні мати спеціальну ліцензію. До квітня 2012 року всі власники вогнепальної зброї в Канаді були зобов'язані її реєструвати, але потім обов'язкова реєстрація була скасована у всіх провінціях, крім Квебека. Вогнепальна зброя, згідно з канадським законодавством, може розглядатися як засіб самооборони.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий влаштував бійню на вечірці в Торонто, серед постраждалих є немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути