пʼятниця, 27 січня 2017 17:46

Невідомі жорстоко побили лісника

Невідомі жорстоко побили лісника
rivnelis.gov.ua

26 січня на Рівненщині невідомі побили головного лісничого ДП "Клеванське лісове господарство" Михайла Квятковського. Чоловіка госпіталізували до лікарні з серйозними травмами.

Про це повідомляє прес-служба Рівненського ОУЛМГ.

"Незнайомці напали на Михайла, коли той вийшов у двір. Чоловік намагався пручатися. Однак йому почали сипати погрози. Якщо не звільниться - позбавлять життя. Потерпілий дістав струс головного мозку. У нього поламані ребра та численні забої. Чоловік знаходиться у центральній районній лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті екс-регіонал застрелив собаку лісника - ЗМІ

Михайло Квятковський уже подав заяву до поліції. Підозрює, що нападники давно за ним стежили. Адже щовечора в один і той же час виходить з будинку поратися по господарству.

Тим часом, у Рівненському ОУЛМГ вирішили озброїти всіх працівників лісової охорони. Адже цього тижня у контору Глиннівського лісництва ДП "Рокитнівський лісгосп" вже приходили близько 30 людей у балаклавах. У приміщенні розгромили вікна та техніку. Лісничого на місці не було. Коли повернувся - нападники вимагали припинити перешкоджати їм красти ліс. Влітку навіть були спроби підірвати службові авто лісників. Поліція зловмисників досі не затримала.

Працівники Білокамінського лісгоспу Золочівського району на Львівщині масово написали заяви на звільнення. Це трапилося напередодні перевірки. Таке рішення інспектори пов'язують із можливими порушеннями закону.
Зараз ви читаєте новину «Невідомі жорстоко побили лісника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути