Ексклюзиви
понеділок, 14 грудня 2015 13:19

На Закарпатті екс-регіонал застрелив собаку лісника - ЗМІ

На Закарпатті екс-регіонал застрелив собаку лісника - ЗМІ
фото: Facebook

13 грудня в районі села Анталовці, Ужгородського району, Закарпатської області, екс-регіонал та депутат Закарпатської облради Мирон Помпель застрелив собаку місцевого лісника Йосипа Логіна. У поліції розповіли подробиці жорстокого вбивства собаки, пише znaj.ua.

"До Ужгородського районного відділення поліції вчора звернувся 61-річний житель села Худльово. Він розповів, що працює лісником в Анталівському лісництві. Вчора, 13 грудня, близько 16-ої вечора із своїм собакою обходив ялинки. В цей час невідомий вбив тварину. Зараз справу передають в обласну прокуратуру. Швидше за все, кваліфікація статті буде "жорстоке поводження із тваринами", - кажуть у Закарпатській поліції.

Йосип Логін пропрацював лісником 32 роки. Ніс службу з лайкою по імені Алтай.

"В той час в цьому лісі полював депутат облради Мирон Помпель та його гості. Лісник підійшов до компанії, яка в цей момент розпивала спиртні напої, побачив вбиту в голову собаку і запитав їх, хто це зробив?! Мирон Йосипович підійшов до лісника, сказав, що це зробив він. Далі взяв за груди лісника, ударив об дерево та погрозами змусив піти. Лісник взяв вбиту собаку на руки та пішов геть", - пише у соцмережі місцевий Ілля Панко.

Мирон Помпель уродженець Анталовців. Минулого скликання був депутатом від "Партії регіонів". Нині – депутат Закарпатської обласної ради від політичної партії "Відродження". Коментувати ситуацію він відмовляється.

Нагадаємо, 12 грудня, На Закарпатті контрабандисти стріляли у працівників СБУ при затриманні.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті екс-регіонал застрелив собаку лісника - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути