Ексклюзиви
пʼятниця, 02 травня 2014 05:46

Неповнолітні намагалися зупинити поїзд за допомогою бетонних стовпчиків
2

Фото: СЗГ УМВС України на Південній залізниці

На перегоні "ст. Ніжин – ст. Лосинівка" Південної залізниці четверо учнів поклали пікетні стовпчики на залізничні колії.

До співробітників лінійного відділу на ст. Гребінка надійшло повідомлення про те, що машиністом дизель потяга було застосовано екстрене гальмування для запобігання наїзду на сторонній предмет. Як з'ясувалося, на залізничних коліях знаходилось два пікетні стовпчики.

Правоохоронці встановили, що накладання цих предметів здійснили четверо неповнолітніх, які ввечері після шкільних занять вирішили побавитись на залізниці. На перегоні хлопчаки викопали два пікетні стовпчики та поклали їх на колії. Зі слів дітлахів, їм стало цікаво як потяг може перетнути цю перешкоду, а про те, що в результаті сходу рухомого складу з колії можуть постраждати люди, вони навіть і не думали.

"Неповнолітніми бешкетниками, віком від 9 до 16 років, виявились мешканці с.Талалаївка Ніжинського району Чернігівської області, учні 4-11 класів місцевої загальноосвітньої школи", – розповіли у секторі зв'язків із громадськістю УМВС України на Південній залізниці.

Як встановили правоохоронці, діти перебувають на шкільному обліку за погану поведінку та систематичне невідвідування занять. Троє з них проживають у багатодітних, неблагополучних сім'ях, де батьки постійно зловживають алкогольними напоями, ніде не працюють і не приділяють належної уваги вихованню своїх дітей.

У міліції пояснили, що двом неповнолітнім за свої дії доведеться відповідати самостійно, так як вони вже досягли віку, з якого наступає кримінальна відповідальність. За вчинок двох інших учнів будуть відповідати їхні батьки.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітні намагалися зупинити поїзд за допомогою бетонних стовпчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути