пʼятниця, 10 червня 2016 17:35

Немовля знайшли у чоловічому туалеті на вокзалі

Немовля знайшли у чоловічому туалеті на вокзалі
facebook.com

Сьогодні о 14.20 у чоловічому туалеті на вокзалі у місті Мукачеве Закарпатської області знайшли новонароджену дівчинку. Пасажир, який увійшов туди, побачив немовля на підлозі.

"Він перелякався, що дитинка мертва, - розповідає 29-річна Маргарита, працівниця вокзалу. - Покликав нас. Я підняла немовля. Воно не кричало, ніякого звуку не подавало. Думали, що це хлопчик, бо шапочка блакитного кольору, насунулась на лице. Я підняла її, дитинка заворушила губками. Жива! Назвали Богданкою, Богом дана".

Дитина була загорнута у два сірих рушники та старий конверт для немовлят. Чиста, умита. Працівники вокзалу припускають, що їй три дні від народження. Пуповина ще не відсохла.

Читайте також: Немовля підкинули під сільський клуб

"Камера відеоспостереження не налаштована у той бік, - продовжує Маргарита. - Дитину внесли у пакеті. Якби несли в руках, то ми б точно звернули увагу".

У поліції дитину називають Лесею на честь патрульної поліцейської, екіпаж якої знайшов немовля та лікарки з приймального відділення лікарні. Дитина здорова, зараз знаходиться у лікарні. Планують скоро перевести її у будинок для немовлят.

Зараз ви читаєте новину «Немовля знайшли у чоловічому туалеті на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути