середа, 26 квітня 2017 17:57

Немовля під деревами знайшов двірник

Немовля під деревами знайшов двірник
Під деревами біля пологового будинку двірник знайшов новонароджену дівчинку. Фото — ГУНП у Донецькій області

26 квітня біля Маріупольського пологового будинку під деревами двірник знайшов новонароджену дівчинку, замотану у ковдру та жіночу куртку. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Донецькій області.

"Підсобний робітник, пораючись на земельній ділянці, почув плач та пішов на звуки. На сирій землі всередині покинутої куртки хтось ворушився. Зазирнувши всередину та побачивши дитяче личко, він схопив згорток та відніс до приймальні медзакладу", - інформують правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кущах малини знайшли тіло немовляти

Дитину оглянули спеціалісти. Дівчинці приблизно 10 днів від народження. Вона здорова та важить близько 3 кг.

"Правоохоронці опитали персонал закладу та гостей, які могли стати свідками події або володіють будь-якою інформацією. Перевіряють усіх породіль, які мали народити в цей час дітей. Крім того, поліцейські здійснюють поквартирний та подворовий обхід помешкань, які знаходяться поряд з місцем, де знайшли немовля", - повідомила начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Донецькій області Катерина Шнейдер.

Невідома жінка залишила немовля у вагоні електрички "Козятин - Київ". Під час огляду вагонів машиніст потягу та його помічник знайшли пакет, в якому побачили колиску з дитиною. Чоловіки одразу викликали медичних працівників і поліцію. За словами лікарів, дівчинка народилася кілька днів тому, а пологи, ймовірно, приймали в домашніх умовах.

Зараз ви читаєте новину «Немовля під деревами знайшов двірник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути