Ексклюзиви
вівторок, 08 березня 2022 07:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Німецький журналіст показав страшні наслідки атаки окупантів на Ірпінь
9

Місто Ірпінь на Київщині опинилося зруйнованим через масштабні атаки російських окупантів. Аби прорватися до столиці, ворог декілька днів вів у місті запеклі бої, росіяни убивали людей цілими сім'ями прямо на дорогах.

Руїни міста показав журналіст із Німеччини. На кадрах видно розбиту церкву, зруйновані житлові будинки та дороги, а також ущент спалені автомобілі містян.

Фото: youtube.com

Те, що сюжет показали у Німеччині, надважливо для України, адже весь світ має побачити, що путінська армія чинить жахливі військові злочини проти людства на території незалежної держави.

"Постраждали не лише будівлі та об'єкти інфраструктури, але й звичайні мирні жителі – жінки, діти, люди похилого віку", - зазначає журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під контролем окупантів усі основні вулиці, їх прострілюють - мер Бучі

6 березня на виїзді з міста Ірпінь Київської області окупанти відкрили вогонь по цивільних під час евакуації. Є загиблі й поранені, серед них діти. Вогонь вели з мінометів. Серед загиблих можуть бути члени однієї родини.

З початку війни Росії проти України окупаційні війська намагаються дістатися столиці. Усі ці дні ЗСУ стримують наступ. Буча, Ірпінь, Гостомель, Ворзель - у цих населених пунктах на південному заході Київської області найгірша ситуація. Вивезення людей з Бучі неможливе через вогонь з боку російських військ, також там немає зв'язку.

Найбільш небезпечними напрямками є Житомирська траса, Буча-Ірпінь-Гостомель, Макаров та північ Вишгородського району.

У зверненні президент Володимир Зеленський сказав, що війська РФ тримають в заручниках жителів населених пунктів на Київщині, які окупанту вдалось тимчасово захопити: "Жодного воєнного сенсу. Просто терор".

Зараз ви читаєте новину «Німецький журналіст показав страшні наслідки атаки окупантів на Ірпінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути