Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2011 10:38

Недалеко від Кабміну розбився 3-річний малюк

Недалеко від Кабміну розбився 3-річний малюк

Вчора з вікна третього поверху будинку, який знаходиться поряд з Кабміном, випав трирічний хлопчик. Мама в паніці вибігла на вулицю і попросила перехожих викликати "швидку". Але не дочекалася її приїзду. Випадковий водій, який проїжджав повз, сам запропонував відвезти малюка Ваню в Олександрівську лікарню, де йому надали першу допомогу.

Лікар-травматолог розповів, що стан малюка середньої тяжкості. У нього струс мозку і кілька переломів. "Це дуже болісно. Але хлопчик не втрачав свідомість. Зараз він спить після наркозу, ми вправляли йому кістку", - пояснив лікар Охматдиту, куди потім "швидка" доставила хлопчика. Ваня К., судячи з усього, був з батьками в гостях, адже живе його родина на Оболоні, пише Сегодня.

Днями трапилося схожа НП, тільки тут 12-річному хлопчику не вдалося вижити. Він і ще четверо його друзів, мабуть, для розваги забралися на дах однієї з будівель фармацевтичного підприємства. Але несподівано двоє хлопчиків зірвалися і впали з п'ятиметрової висоти. Один з них отримав перелом руки, а другий, через падіння вниз головою, помер у кареті "швидкої".

Раніше також повідомлялося, що в Маріуполі з вікна багатоповерхівки випали дві дитини. Ніхто з них також не вижив.

Зараз ви читаєте новину «Недалеко від Кабміну розбився 3-річний малюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути